Nieuws

Nieuw boek Loes Botman

5 maart 2018

Het is alweer 10 jaar geleden dat het boek ‘Pastels’ verscheen met het eerste overzicht van het werk van Loes Botman. Inmiddels is zij 25 jaar als kunstenares actief. Hoog tijd dus voor een nieuw overzicht, met niet alleen recente tekeningen maar ook vroeg werk, artikelen, inspirerende citaten en gedichten. Het wordt een kleurrijk kijk- en bezinningsboek, dat in oktober 2018 zal verschijnen onder de titel

Stille levens / Still lives

Omschrijving en voor-intekenen

Het gebonden boek (25 x 25 cm) heeft een gelimiteerde oplage, is tweetalig (Nederlands/Engels) en bevat 176 pagina’s met ca. 100 afbeeldingen in kleur. Prijs € 39,95 exclusief € 3,= portokosten.
Om verzekerd te zijn van een exemplaar kunt u voor-intekenen. Als dank ontvangt u dan gratis, samen met uw bestelling, een set van 4 mooie, dubbele kaarten van het werk van Loes Botman ter waarde van 10 euro!

U kunt intekenen tot 1 september 2018 d.m.v. een e-mail naar info@aurora-productions.com of een briefje per post naar het adres op de contactpagina, met daarin de volgende gegevens: uw naam en volledig adres plus het aantal boeken dat u wilt ontvangen. (N.B. de porto is onafhankelijk van het aantal boeken dat u bestelt).
In de maanden voor verschijnen sturen wij u dan een factuur met het verzoek deze binnen 30 dagen te betalen.

Pin It on Pinterest

Share This